Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

What is blogmas?


Τι είναι το blogmas και γιατί σου μαθαίνω καινούργιες λέξεις Δευτεριάτικο; Άκου με προσεκτικά. Ναι, ξέρω, "διάβασέ με προσεκτικά".


Το blogmas είναι κατά το vlogmas του youtube. Στο youtube οι youtubers ανεβάζουν βίντεο κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα. Οι bloggers, από την άλλη, ανεβάζουν post κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα. Και αυτό θα συμβεί και στο δικό μου blog! Καλά διάβασες. Κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρχει ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο post για να διαβάσεις και να σε φέρει ολοένα και πιο κοντά στο Christmas mood. Πώς σου φαίνεται;

Φυσικά, δεν είναι κάτι εύκολο, υπάρχει και η ζωή to keep up και οι υποχρεώσεις, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου γιατί μου αρέσει πολύ σαν ιδέα.

Θα χρησιμοποιώ το hashtag #thpblogmas (δηλαδή The Howse Project Blogmas) σε περίπτωση που θέλεις να τα βρίσκεις όλα μαζεμένα στο facebook, το instagram ή το twitter αλλά και να βλέπεις sneak peeks για τα επερχόμενα posts. Αν εμπνευστείς ή θες να μας εμπνεύσεις, μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις το hashtag για να σε βρούμε.

Θα με βρείτε στο intstagram και το twitter @thehowseproject :)

Φιλί,
Αναστασία 



ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το weheartit.com και η επεξεργασία της δική μου χρησιμοποιώντας το picmonkey.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου