Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

brunching @ Harvest


Θέλω να σας πω πως απ'όταν έφαγα αυτό το υπέροχο brunch δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Όχι μόνο επειδή είμαι foodie, κοιλιόδουλη και λάτρης του φαγητού, όχι. Επειδή η γεύση αυτού του πιάτου είναι όπως θα έπρεπε να είναι μία ερωτική σχέση.
Κρατώντας την τέλεια ισορροπία ταιριάζουν όλες οι γεύσεις μεταξύ τους τόσο πολύ, σαν να ήταν γραφτό να βρεθούν στο ίδιο πιάτο. Με την πρώτη μπουκιά είπα "τι συμβαίνει στο στόμα μου". Δεν μπορούσα να διανοηθώ την νοστιμιά!

Να σας συστήσω, από δω το Harvest, βρίσκεται στην γωνία Αιόλου και Ευρυπίδου και μας ετοιμάζει ένα από τα καλύτερα brunch της Αττικής. Με επιρροές από την Ισπανία τόσο στα υλικά όσο και στις συνταγές, θα σας εκπλήξει με την ποικιλία και την γεύση. 

Huevos de corral: Φέτες jamón, σωταρισμένο πράσο με μανιτάρια, ψημένο brioche και αυγό ποσέ, όλο αυτό λουσμένο με μια διακριτική κρέμα βουτύρου και λάδι τρούφας. Δεν μπορείς να καταλάβεις... Τόσο καλά παντρεμένες γεύσεις που δεν μπορείς παρά να μην αναρωτιέσαι πώς στο καλό το σκέφτηκαν! Μην σε τρομάζει ούτε το πράσο ούτε η τρούφα, το πράσο είναι τόσο όμορφα μαγειρεμένο που λιώνει στο στόμα και η τρούφα είναι στην τέλεια αναλογία, και την νιώθεις και δεν σε μπουχτίζει. 





Huevos rotos con chistorra: Αυγά τηγανιτά, με βάσκικο λουκάνικό πάνω σε ψημένες φέτες ψωμί με συνοδεία μεντανόστιμων κύβων πατάτας. Άλλη μία παντρειά που θα σε αφήσει γευστικά ικανοποιημένο αλλά και χορτάτο! 



Tapas jamón: Φέτες jamón σε τραγανό ψωμάκι με ελαφριά σάλτσα ντομάτας, λάδι και ρίγανη. Θες και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο... Συνοδεύει τέλεια το κρασί σου αλλά και με τον καφέ εμείς δεν είπαμε όχι!




Βάλτο στην λίστα σου είτε είσαι του brunch είτε όχι, θα σε εκπλήξουν οι γεύσεις του. Πέρα από brunch μενού όμως έχει κι άλλες επιλογές, είτε για να συνοδεύσεις το κρασί σου με νόστιμα tapas είτε για να γευματίσεις. Τιμή ανά άτομο εξαρτάται από το γιατί πας, αν πας για κρασί ή brunch μπορείς να πληρώσεις από 8 μέχρι 15 ευρώ, αν πας για φαγητό λίγο παραπάνω. Είναι o ορισμός του valure for money γιατί συνδυάσει τόσο γεύση και μαγείρεμα όσο ποιότητα υλικών. Α ξ ί ζ ε ι !

Τι έχεις να μου προτείνεις εσύ; Γράψε σχόλιο με την πρότασή σου για να πάω να φάω πάλι κάνω την έρευνά μου! 

Μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα του The howse project στο facebook και follow στο instagram @thehowseproject για να μεγαλώσουμε την παρέα μας!

φιλί, 
Αναστασία 



ΥΓ: Το παρόν άρθρο δεν αποτελεί συνεργασία. :)

ΥΓ2: Όλο το φωτογραφικό υλικό είναι δικό μου καθώς και η επεξεργασία του. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου